понеделник, 28 ноември 2011 г.

Италианска кухня

           
 Телешко задушено по италиански   Телешко шкембе по италиански  Език Карпачо       Coda alla vaccinara       Салтимбока ала Романа             

                   
Паста в пармезанова кошничка     Пържен артишок          Полента с аспержи       Романеско с пармезан        Зеленчукова фритата

              
              Салата с октопод   Паста триколоре със зеленчуци  Талятели с карфиол        Лазаня Болонезе       Канелони с пиле             

        
   Строцапрете със зеленчуци      Торта Ригатони                   Минестроне                Спагети "Карбонара" Торта Паскуалина

       
        
            Салата Капрезе с песто    Паста с Пармезан и песто   Спагети от тиквички             Панцанела                   Салата Цезар                                                                                                                                              
          
 Пица върху тиквички              Мъфини Капрезе      Панирани маслини       Панирана пушена скаморца   Роска де Паскуа


        
    Италианско меню      Кейк със сушени домати и Пекорино   Пържени тиквички с пармезан   Цветове от тиквички с аншоа  Лазаня - къпкейкс
      
                 
      
Пица Маргарита с добавка шунка                 Талятеле с Болонезе                     Пиле с пипер                       Schiacciatina di zucchine

      
Розички от тиквички с моцарела          Розички от бейби моцарела с прошуто        Моцарела с прошуто                       Капрезе                                    

        
Панирана моцарела                            Октопод карпачо             Картофени ньоки със шунка и сметана               Фокача


        
Семифредо с маскарпоне           Кокосова Панна кота            Класическо Тирамису     Шоколадова паста    Профитероли с шоколадов крем 

    
Мини коломба                        Pastiera Napoletana            Сладкиш Долче Вита

    
      Семифредо                        Сладоледена бомба                     Ванилова панакота
Карамелено тирамису
  
Паста със зеленчуци   Цветове с аншоа и моцарела