понеделник, 10 октомври 2011 г.

Водопади

Хотнишка екопътека 

   
Етрополски водопад


Крушунски водопади през пролетта

Февруарски водопади


Крушунски водопади през есента
                                                     

Крушунски водопади през зимата
    
Водопад Скока

  
 Къпиновски водопад

     
Водопад Скокът
       
Иванилски водопад


Бачковски водопад